Cégünkről

Cégünkről

Cégünk, a Profi Autóüveg Kft. - Autóüveg Vác, 2009-ben alakult, azzal a céllal, hogy professzionális szolgáltatást nyújtson Vácon és környékén az autóüvegezés területén.

​A cégvezető évtizedes szakmai tapasztalata garancia a megbízható, szakszerűen kivitelezett minőségi munkára.

A múlt

Az elmúlt évek során becsületes munkánknak köszönhetően, sikerült kivívnunk üzletfeleink és partnereink nagyrabecsülését és vezető pozícióba kerülnünk Vác és környéke autóüveg nagykereskedelme terén. 

Állandó megrendelőink közé tartozik több nagy fuvarozó cég, elektronikai cég, de kapcsolatban állunk a váci karosszérialakatosokkal és autószerelőkkel is.  

Munkánkra 10 év garanciát vállalunk minden esetben. Ebből is adódik, hogy kiváló szakmunkát nyújtunk ügyfeleinknek, partnereinknek. 

A jövő

Céljaink közé tartozik, hogy szélesebb körben megismerjék cégünk tevékenységét és sikerüljön további megrendelőkhöz eljutnunk. 

Várjuk további szállítmányozó, fuvarozó illetve minden autó flottával rendelkező cég megkeresését, bízva abban, hogy sikerül egy kölcsönösen előnyös, mindannyiunk számára jövedelmező megállapodást kötnünk. 

Terveink között szerepel a szélesebb körű vevői, megrendelői igények kielégítése is, ezért cégünk az idei évtől kezdve a térségben elsőként és egyedülálló módon nagy hangsúlyt fektet a mezőgazdasági és ipari munkagépek valamint a hajók üvegezési munkálatainak elvégzésére is